Louise Sparf


+10 års erfaring som direktør, CEO og bestyrelsesmedlem.


På min vej op af den klassiske karrierestige har jeg set bagsiden af “succes”medaljen, men jeg har også lært de redskaber, der skal til for at finde indre balance, stole på min intuition og hvordan vi sammen kan skabe mere for mindre. Jeg sætter mine personlige erfaringer indenfor bæredygtigt lederskab, diversitet og future of works i spil for en stærkere bestyrelse.


Jeg har erfaing fra politisk styrede organisationer, corporates, scaleup og startups. Jeg er founder af RestartAgile Company, Bestyrelsen GENTÆNKT og Salon Højbro Plads, samt podcast vært, debattør og klummeskribent.

Forespørgsler om foredrag, rådgivning eller presse

Udtalelser

WORKSHOP


Stor tak for en rigtig givende og inspirerende workshop, for mig og min ledergruppe.

Jeg er vild med den måde du fik videnskaben omkring mennesket og hjernen med i, hvorfor det er så vigtigt at vi holder pauser, mentale pauser.

Vi blev klogere på, hvordan vi som ledere kan være rollemodeller og vise vejen overfor vores medarbejdere, og derved skabe en sundere og bedre arbejdsplads, og have YIN / YANG og fokus på ”økosystemet” i vores lederskab. At ved vi passer på os selv, også er med til at skabe en bedre arbejdsplads og kultur, som tiltrækker og fastholder de bedste ledere og medarbejdere, også på den lange bane. Det som bliver vigtigt, er at holde fast i det, gøre det levende i vores travle hverdag.


Carina Bukkehave
CEO

Carglass

RÅDGIVNING OG RETREATS


Louise er indbegrebet af et menneske, der giver mere energi, end hun tager. Hun er dygtig, målrettet, ærlig og direkte i sin facon. Samtidig bringer hun altid sig selv, sin tvivl og sårbarhed i spil, og formår på den måde at skabe et tillidsfuldt og enormt reflekterende samtalerum.


Jeg har sat uendelig stor pris på Louise - både når hun har hjulpet mig med konkret ledelsessparring, private livsvalg eller som deltager påfordybende leder retreat.


Jeg kan på det varmeste anbefale det til dig, der er optaget af, hvordan vi skaber glæde, trivsel og balance på fremtidens arbejdspladser. Og hvordan du passer på dig selv på rejsen derhen.Rikke Kure Wendel

Kontorchef

Curriculum Vitae